Ömlesztett áru szállítás Budapesten

Szerencsére véget ért ez a nagyon hosszú tél és neki lehet állni a régóta tervezett építkezésnek a családi telken. Nem akartunk túlzásokba esni, ezért csak egy kisebb 100 négyzetméter körüli nyaralót húzunk fel a Duna-parti telekre. Az ehhez szükséges építőanyag, tégla, ömlesztett áru szállítás partnere, a városban található legmegbízhatóbb építőanyag szállító cég lesz, mert évek óta velük szállíttatunk mindent. Ők a Fuvaroda cég.

Mi az az ömlesztett áru szállítás?

Ebbe a kategóriába sorolják az összes olyan építőanyagot, amit nem dobozban vagy zsákban csomagolva, hanem teherautóra felszórva szállítanak. Például a homok vagy sóder esik ebbe a kategóriába. Ezeket természetesen meg lehet vásárolni zsákos kiszerelésekben is, de azért amikor egy házalap vagy más nagyobb építkezéshez szükséges az ömlesztett áru szállítás, akkor az elég vicces lenne a kocsi csomagtartójában zsákokkal megrakodva fordulni 100 kört mondjuk a telephelyről. Ekkor érdemes a Fuvaroda csapatát hívni.

ömlesztett áru szállítás

Fuvaroda ömlesztett áru szállítás

Amikor megismertük őket akkor teljesen véletlenül kerestem rá az interneten egy szállítást végző cégre, és több vélemény és más barátoktól származó tapasztalatok alapján rendeltük meg tőlük az akkor szükséges termékeket. Azóta szinte mondható, hogy állandó megrendelőik vagyunk, többek között az ömlesztett áru szállítás terén is. Nagyon pontosak, kedvesek, profik és amikor nincs valami náluk, akkor abban is azonnali megoldásokat tudnak javasolni. Röviden és tömören, szeretünk velük szállítatni.

Amikor nekikezdtünk az épület megtervezésének, akkor még nem gondoltuk, hogy ennyi ömlesztett áru szállítás igényünk lesz, mert menet közben kitaláltuk, hogy akkor már csináljuk meg a garázst és a kocsibeállók területét is, amihez még több anyagra lett szükségünk. Mint minden ilyen esetben egy tervezővel számoltattuk ki az igényt, amit leadtunk a Fuvaroda cégnek. Velük jó előre le lehet egyeztetni a szállítás pontos időpontját és természetesen pontosan időben fog az ömlesztett áru szállítás megtörténni.
Ahogy megérkezett a kivitelező csapat, úgy a legapróbb részletekig átbeszéltük az igényeket, a tervekkel összevetve és így álltak neki a fiúk a munkának. Őket is régóta ismerjük és arról híresek, hogy a tervekkel teljesen megegyező, precíz munkát végeznek, nem hagynak ki semmit, akár úgy is, hogyha teljesen magura hagynánk őket, akkor sem. Mindenkinek tudjuk őket ajánlani. Az ömlesztett áru szállítás pontosan megtörtént és egy órát sem kellett várni a megbeszélt időpontokhoz képest a munkakezdéssel. Ment minden, mint a karikacsapás, a munkások keze meg sem állt, és az előzetesen leegyeztetett kivitelezési határidő előtt egy héttel átadásra került a nyaralónk. Ami annyira gyönyörű lett, hogy a szomszédok és a barátok, azóta is a csodájára járnak. Mert minden elfogultság nélkül mondhatom, hogy a várakozásokat felülmúlva, tökéletesre sikerült a házikónk!